Zegderman HI – De slechtste manier om elkaar te ontmoeten!

admin

De meest irritante meisjes wanneer de jongens in de tondel gewoon schrijven «Hoi». Dit is iets op het niveau «Meisje, en je kunt elkaar ontmoeten?».

Zulke saaie groeten helpen bij het identificeren van een specifiek type jongens (je wilt er absoluut niet bij zijn). Ze zijn te lui om de informatie te onderzoeken dat meisjes eigendom zijn, willen geen spanning om de originele en geestige eerste zin te formuleren. Zelfs als op zijn site wordt aangegeven dat hij onder het teken van een dierenriem staat en op een van de foto’s volledig poseert met echte wolven. Hier en spanning, het is vooral niet nodig («Ik zie het erin «Schemering» Je zou aan de kant van Jakub staan», – Het zou geweldig zijn in deze situatie).

Meestal meisjes waarin ze gewoon in slaap vallen «Borstel». Zo een «Hoi» Het kan iets betekenen: met «Een vreemde zaak, maar ik ben een wolfreserve en ik zou daar een vacature hebben

Hij kan aanbieden (de beste baan die ik me kan voorstellen)» voor «Vele jaren geleden ontmoette ik je vriendin en zonk ik serieus haar zenuwen! Ik kan niet wachten als ik hetzelfde met jou doe».

Meer «Hoi» kan betekenen «Coole snelkoppelingen» Of «ik ben dronken». Toen je begon te introduceren «Hoi», Je verplaatst niet alleen de zware last van het starten van een meer opwindend gesprek over een meisje, maar je laat ook hun humoristische talenten niet zien, en het is niet duidelijk waarom je het hebt geschreven. Over het algemeen, «Hoi» – De slechtste manier om een ​​gesprek te beginnen.

Maar dit woord blijft nog steeds de meest voorkomende boodschap die meisjes mannen sturen, zelfs externe datingtoepassingen. Een paar weken geleden schreef ik een vriend van mijn voormalige vriendje op Facebook. Ik heb het genegeerd «Hoi». Na een half uur schreef hij «Wow goed!». Ik heb het ook niet beantwoord. Ik heb nooit met deze man gecommuniceerd, alleen een kijkje met hem in een uitgelekte keuken in hun hostel tien jaar geleden. Wat hij van mij wilde? Ik weet dat nooit.

Maar om eerlijk te zijn, het stoort me niet.
«Hoi» – De meeste aandoeningen die spelen op een manier om de gesprekspartner te bekijken om erachter te komen of hij een dialoog kan leiden in een interessantere cursus bij zo’n vervelende groet. ja eerder «Welkom» kan volgen «Hoi! De stem van Bob Boylelene zo’n aanloop, je zult het niet vinden? (Denk ik natuurlijk)».

Waarschijnlijk zo’n dubbelzinnige manier om kennis te maken en inderdaad het recht om een ​​interessant onderwerp voor de gesprekspartner te definiëren. Maar de meisjes zijn al behoorlijk moe. Ze weten het «Hoi» Het kan gemakkelijk een val zijn, die Kualis in een lang banaal gesprek in Nederland koopt.

Ik ben niet blij als mannen fluisteren «Hoi» Na seks. Tenminste in dit scenario «Hoi» – Een manier om door te gaan (hoewel meestal fysiek). Als u een interview begint in een dating -applicatie – Uw taak om door te gaan. De eerste regel van internetgesprekken: stel vragen omdat het een geweldige manier is om een ​​antwoord van de gesprekspartner te krijgen. Zelfs als je een vreemdeling gaat schrijven met een extreem oninteressante biografie van Tinder, kun je altijd een van de universele vragen stellen.

Bijvoorbeeld, «Hoe is het?» Of «Wat ben je aan het doen?», Of, als u het probleem met humor wilt benaderen, «Vertel me wat je doet om je voor te bereiden op de apocalyps?». Als u iemand op een datingsite schrijft, moet u in deze persoon geïnteresseerd zijn. Misschien studeerde je gesprekspartner bij zijn neef op één universiteit? Vertel haar hoe het was op het feest in haar slaapzaal. Misschien ben je tevreden met haar luxe glimlach? Maak haar een compliment en voeg een grappige vraag toe zoals «U hoeft geen bril op uw tanden te dragen, dus word niet blind?». Je dronken, opgewonden en likte per ongeluk haar account en probeerde niet van het toilet te vallen? Schrijf dan gewoon «Hoe is het?».

Het is duidelijk dat de tijd besteedt en een goed aanbod om te lezen, niet garanderen wat u het antwoord zult ontvangen. Stel dat je tien seconden waardevolle tien seconden hebt doorgebracht om erachter te komen hoe de naam van de universiteit is geschreven, waar ze studeerden, en je negeerde gewoon. Ik wil er niet dom uitzien! Maar je zult er niet helemaal uitzien omdat je gewoon met geweldige ijver bent.

Misschien stijvepik.com schreef een collega uit de klas van mijn voormalige man me om in slaap te vallen voor de complimenten van professionele en persoonlijke aard, naar de herinneringen aan hoe ik chips en marmeladewormen in de vuile keuken van het hostel aten (in feite werden ze waarschijnlijk verzameld om te huilen voor je laatste afscheid – Dit is een zeer populaire tactiek voor het herstellen van communicatie met een langvergeefs vertrouwde))))). Kan alles gebeuren, u moet alleen de aandacht van de gesprekspartner trekken. «Hoi» Aandacht trekt niet aan. Dus ga naar de vraag met grote creativiteit, laat jezelf zien van de beste kant.

U bent hier ook? Oke. Voeg tenminste toe aan de jouwe «Hoi» Wat emoticon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *