Hoe je seks hebt als een vrouw

admin

Wat moeten we doen? Doneer haar borsten. Of liever scheidt hem.

Waarom? Oude Daoi geloofde dat Starb Massage de libido van de vrouw verhoogt. Het is momenteel een wetenschappelijke verklaring: de massage van dit veld verhoogt de productie van oxytocinehormoon, dat verantwoordelijk is voor ontspanning, vertrouwen en nabijheid.

Hoe? Voordat u begint met het strelen van uw borst. Het is het beste om de achterkant van de borstel te gebruiken, omdat het meer zal werken. Probeer het te doen tijdens Cunnilingus zodat hij zich beter voelt dan jij – en de climax zal sneller komen.

oneindigheid. en nog meer

Wat moeten we doen? Draai de heupen tijdens seks, alsof je een oneindig symbool moet tekenen (niveaus overwegen).

Waarom? Meestal wordt een man geïntroduceerd, maar het meest gevoelige deel van de vagina bevindt zich direct bij de “hoofdingang”. “Tekenen van de acht” zorgt ervoor dat de penis alle nerveuze uiteinden van zijn erogene zone beïnvloedt.

Hoe? Het meest effectief in dit geval wanneer een man achterloopt. Ook een goede zendingsbenadering, als je partner op je armen verbergt om de stimulatie van het G -punt te versterken. Bovendien, zelfs als hij oneindig trekt wanneer het van tevoren is.

Kusjes!

Wat moeten we doen? Kus het tijdens seks.

Waarom? Bovendien stoppen lesbiennes niet zodra de beha op de vloer verschijnt. Ze weten dat kusjes een eenvoudige manier zijn om een ​​orgasme te maken.

Hoe? Begin met de longen van het plagen van het kussen en ga dieper tijdens seks. Het ritmische kussen zal haar meer plezier geven en zal haar opwinding ondersteunen. Maar probeer niet op een penis te werken – meestal niet van vrouwen.

Maak een lijst met actiezones

Wat moeten we doen? Moedig de clitoris aan.

https://libido-man.com/overgewicht-bij-mannen-vermindert-het-libido/

Waarom? Iedereen weet dat de clitoris een penis is in miniatuur. Iedereen zag zijn bovenste deel – een analoog van het lidmaatschapshoofd. Maar niet iedereen vermoedt bijvoorbeeld dieper, onder de huid, de basis van de clitoris in de vorm van een buis wordt volledig doorgedrongen door de zenuwuiteinden. Vind het.

Hoe? Stel je een clitoris voor in Central łechda. Vingervochtigheid en plaats ze op de knop – het uiteinde van een op de denkbeeldige vijg. 9, de bovenkant van de tweede – tegen 3. Start rond beweging, druk een beetje sterker als je vingers 11 en viagra prijs 1 zijn. In masturbatie gebruiken vrouwen deze beweging vaak – en weten ze precies hoe ze het leuk vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *